Artister: Fredag 18.juni

2 konserter & bordsettinger per dag

Vi er stolte av å kunne presentere noen av landets fremste og mest populære artister.

Artistene spiller en 60 minutter konsert i en nedstrippet, eksklusiv og intim setting for et sittende publikum to ganger per dag - én ettermiddagskonsert med døråpning kl 15.00 og en kveldskonsert med døråpning kl 19.30.


NB! Begg konsertene her er utsolgt!

Stein Torleif Bjella er blant landets aller fremste musikere 

Han har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen for låtskriverkunsten sin. I 2017 kom diktsamlinga "Jordsjukantologien nr. 1". Samme år ble teaterstykket "Kan nokon gripe inn", basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på Det Norske Teatret. Bjella var tidligere låtskriver og vokalist i bandet Tolv Volt som gav ut platene "Auraspray" og "Kalas" i 1999 og 2003.

Øvre-Ål Toneakademi ble lansert i april i fjor og er nå nominert til Spellemann i kategorien "viser".

På Toppen av Drammen har du nå muligheten til å oppleve Bjella solo i en nedstrippet og intim setting hvor låtene og tekstene virkelig kommer til sin rett.

Se video her
Sjekk ut Stein Torleif Bjella på Spotify her

Frida Ånnevik er en hyllet musiker, komponist og tekstforfatter

Hun ble tildelt Grappas debutantpris i 2009 og ga ut sin debutplate "Synlige hjerteslag" i november 2010 som både ble nominert til spellemannsprisen i kategoriene "årets nykommer" og "vise".

I 2019  slapp hun albumet "Andre Sanger" og er for tiden aktuell og igjen spellemannsnominert med singelen "Hvis Verden" sammen med Chris Holsten.Hun har siden 2009 gitt ut albumene "Ville ord" (2013), "Her Bor" (2016) og "Flyge fra" (2017). Alle tre høstet fantastiske kritikker, og ga Frida både spellemannsnominasjoner og priser. I 2019  slapp hun albumet "Andre Sanger" og er for tiden aktuell og igjen spellemannsnominert med singelen "Hvis Verden" sammen med Chris Holsten.

Frida beskriver musikken sin som "pop i åpent landskap", med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul og det blir intet annet enn magisk når Frida tar med bandet sitt ttil Toppen av Drammen denne fredagen!

Se video her:
Sjekk ut Frida Ånnevik på Spotify her: 


Hør deg opp på Toppen av Drammen spillelisten