Artister: Fredag 10.juni

Eva Weel Skram // Daniel Kvammen // Bare Egil Band // Karethe

NB FÅ BILLETTER IGJEN!
Toppen av Drammen er utrolig stolte over å kunne presentere noen av landets aller fremste og mest populære artister på programmet.
Kjøp billett her

Spilletider:
Kl 17.00: Karethe
Kl 18.00: Bare Egil Band
Kl 20.00: Daniel Kvammen
Kl 22.00: Eva Weel Skam

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister!

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Kom igjen», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heimfra 2018 ogSleppe takfra 2021, som begge har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent.

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.Året 2020 avsluttet Eva på mesterlig vis, med sin første juleturné og hele 40 konserter og fulgte opp med bortimot 30 nye året etter-og det i en periode preget av strenge restriksjoner for kulturarrangementer landet rundt.

Når hun nå tar turen til Toppen av Drammen kan publikum forvente seg ....

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits.

Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde- og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det kun gått oppover. Albummet «Guta som gret» ble sluppet høsten 2021 til strålende mottagelser og Kvammen befestet virkelig sin posisjon som en av landets fremste låtskrivere. 

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum.

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival og Toppen av Drammen er intet unntak.


Bare Egil Band har siden 1996 forsynt Norge med låter i en unik særklasse.

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk.

Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata "Absolutt ikke". Med singlene "Tagging og Sko", og evige suksesser som "Arne", "Speider'n" og "Asfalt" solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper.

Egil selv er også kjent for de brede lag for hyppige opptredener på Brille og Nytt på nytt på TV og han har også markert seg som skuespiller i filmene "Gilberts grusomme hevn", "Hakkebakkeskogen" og "Det norske hus".

På Toppen av Drammen har han æren av å være første artist ut og åpne årets festival med brask og bram. På den måten Egil selv mener er best.

Karethe fra Drammen tar lytteren med på reiser til landskaper innenfor soul, singer-songwriter og pop, med ærlige og sårbare tekster.

Med dyp formidlingsevne kombinerer hun rytmisk og melodisk fingerspill på gitaren med en sart og kraftig vokal.

Karethe har gjennom de siste årene blitt en stadig mer kjent skikkelse i Drammensområdet og ga senest singelen 'Common Space' til stor begeistring for både presse og bransje.

Under årets Toppen av Drammen festival byr hun på en intimkonsert med flere av hennes nye låter.

Hør deg opp på Toppen av Drammen spillelisten