Artister: Lørdag 19.juni

2 konserter & bordsettinger per dag

Vi er stolte av å kunne presentere noen av landets fremste og mest populære artister.

Artistene spiller en 60 minutter konsert i en nedstrippet, eksklusiv og intim setting for et sittende publikum to ganger per dag - én ettermiddagskonsert med døråpning kl 15.00 og en kveldskonsert med døråpning kl 19.30.


NB! Kveldskonserten kl 19.30 er utsolgt.
Det er fortsatt noen få billetter igjen til ettermiddagskonserten kl 15.00.

Ingebjørg Bratland er viden kjent for sin vakre sangstemme.

Ingebjørg Bratland sin musikalske karriere startet i ung alder i folkemusikkmiljøet. Siden da har hun med årene beveget seg mer mot popverdenen og har med med platene «Månesinn» (2015), «Hjarteskjell» (2017) og nå sist  «Papirfly» (2020) for alvor bevist at hun er en av landets aller fremst artister med en enestående formidlingsevne.

Som artist er Ingebjørg nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», og «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen. Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet.

På Toppen av Drammen stiller hun med band og vi kan love gåsehudstemning fra første låt!

Se video her:
Sjekk ut Ingebjørg Bratland på Spotify her:


Minor Majority feirer 20 år som band.

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. 

Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking From Nicole's» og ga ut seks kritikerroste album, som til sammen har solgt mer enn 180 000 fysiske eksemplarer. I 2006 vant de spellemann i klassen «beste popgruppe» for plata «Reasons to Hang Around.» Bandet har spilt over 500 konserter og turnert over hele Europa. Minor Majority ga seg i 2010, men gjorde livecomeback i 2014 da de markerte 10-årsjubileet for gjennombruddsplaten «Up For You & I». I januar 2019 slapp de albumet «Napkin Poetry» til fantastiske anmeldelser fra et samlet pressekorps. 

På Toppen av Drammen stiller Minor Majority som med låter fra hele katalogen, både nye favoritter og gamle klassikere. Ikke gå glipp av denne muligheten til å se et av Norges beste og mest rutinerte pop-band gjennom tidene.

Se video her:
Sjekk ut Minor Majority på Spotify her:

Hør deg opp på Toppen av Drammen spillelisten