Artister: Lørdag 11.juni

Oslo Ess // The Dogs // Cocktail Slippers // Kjöter

Toppen av Drammen er utrolig stolte over å kunne presentere noen av landets aller fremste og mest populære artister på programmet.
Kjøp billett
her

Spilletider:
Kl 17.00: Kjöter
 18.00: Cocktail Slippers
20.00: The Dogs
Kl 22.00: Oslo Ess


Oslo Ess vet å levere liveshow det går sagaer om når norges råeste rockeband tar turen til byen!

Tre år, to barn, et hus på landet, en ny trommeslager og en pandemi etter forrige plate er omsider Oslo Ess tilbake med ny plate. Med sine fem foregående hylleveltende studioalbum, 11 antall radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land skal det være nesten umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

Bandets kjente lydbilde og suksessoppskrifts har blitt beskrevet som en blanding av norske storheter som Raga Rockers og Jokke med et amerikansk sound alá Rancid, Social Distortion og (tidlig) Green Day som en rød tråd.

På Toppen av Drammen er de tildelt æren av å avslutte festivalen og det skal ikke spares på noe når denne gjengen entrer scenen lørdag 11.juni!


The Dogs med Drammenspatriot og heiagjengleder Kristoffer Schau i spissen.

The Dogs skrur opp på alle knapper og dundrer inn i 2022 med nytt album og turné! Fredag 4.mars er studioalbum nummer 10 i rekken fra The Dogs klart, og jubileet markeres med det bandet sjøl omtaler som «The Dogs 2.0.».

«Vi har aldri jobba lengre med låtene før, aldri brukt mere penger på dem og aldri hatt det morsommere under innspilling. Krysser fingra for at det høres.» - Kristopher Schau

Inn har de hanket den svenske stjerneprodusenten Chips K, som i tillegg til å ha produsert band som Hellacopters, Sahara Hotnights og Millencollin,har spilt i så vel Sator som med Thåstrøm. Innelåst i ærverdige Athletic Sound noen uker i sommer ga de Chips fritt spillerom til å forvalte låtmaterialet de hadde gitt ham 18 måneder i forkant. 

Når bandet nå tar turen til Toppen av Drammen er det et spillesugent og heltent orkester som klør i fingra på å sette Spiraltoppen på hue.

Cocktail Slippers er et av Norges desidert beste live band! Bare spør Little Steven.

Cocktail Slippers er et av Norges mest unike rockeband.  Bandet har bestandig hatt rykte på seg for å være et forrykende liveband med sing-a-long stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes. Og etter nesten to år med pandemi og  unntakstilstander kan vi med hånda på hjertet si at dette blir et høyt etterlengtet frisk pust.

For hvem i Drammen trenger vel ikke gla'rock som får det til å kile i magen og krible i dansefoten.

 Med en herlig, forfriskende blanding av garagerock og 70-talls glamrock med tydelige spark til andre tidsepoker leverer bandet så til de grader på det siste albumet Shout It Out Loud! som ble sluppet rett før årsskiftet. 

Etter å ha fanget øret til selveste Steven Van Zandt på 2000-tallet har bandet gitt ut en rekker fullengderer og spilt flere hundre konserter i inn og utland. Nå som bandet er aktuelle med helt ny skive er det få livekonserter man bør glede seg mer til å oppleve enn akkurat Cocktail Slippers. Nå skal både Drammen verden erobres i sceneantrekk inspirert av både super-heroes og 70-talls glam. Whats not to like?

Kjöter er et rockeband fra Drammen som speller rock på norsk. 

Musikken går fort og gærlig, og bandet speller hardt og ekte! I følge bandet er de klare for å sette den norske rocken tilbake på kartet og har blant annet varmet opp for flere stort norske band de siste årene. 

Sist ut i rekken er en supportgig for Backstreet girls på Union Scene som bandet høstet en rekke god kritikk fra både pubklikum, presse og bransjen. 

Hør deg opp på Toppen av Drammen spillelisten